Emiliahelena's

Emiliahelena's

fredag 14 september 2012

Breath in.Breath out.Move on

En till skolvecka till ändo, med den här takten kommer året att gå super snabbt! Ändå är det sååå skönt att det är veckoslut! Jag är mycket trött efter veckan.
Min franska presentation gick verkligen inte bra, min franska lät jätte dålig men det var bra träning.
Tisdag och onsdag gick till bandövning, på torsdag var jag på gymmet med Sandra. De har en bastu på gymmet men man får inte vara naken där! :D Idag var jag till Daytona Beach och shoppade i ett stort köpcenter! Det var jätte kul men mycket dåligt för plånboken.. men jag behövde kläder så..
Imorgon skall jag på en "river clean-up." Vi skall alltså plocka skräp från en å med Rotaryklubben. Vi får se vad vi annat hittar på det här veckoslutet!

Ha ett super veckoslut!

P.s Jag gillar verkligen mottot som jag har i rubriken. Jag hittade det faktist i mitt matta klassrum, läraren har det på väggen :p

Hollister butiken! Det är nog min favorit kläd butik av alla som finns! Butiken är så mysig och ser nästan ut som ett hem! Till och med pojkar gillar att shoppa i hollister. När vi var i NY ville Patrik inte alls shoppa men när vi for till hollister blev han excited!

Sandra & chinese food!

Nina & jag med goda smoothien! Jag hade en smak med jordgubb och peanut butter, nam!

Shoppning på hög nivå!

I nästa inlägg skall jag visa vad jag köpte! Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar