Emiliahelena's

Emiliahelena's

lördag 8 september 2012

DET FINNS HARRY POTTER KARKKI

Hehe mina veckoslutsplaner ändrades lite.. Min kompis var tvungen att fira sin födelsedag med sin familj så jag spenderade min fredag med familjen, vi var till New Smyrna och äta på resataurang! Det var mysigt!
Idag for vi inte och segla, vi far nästa veckoslut i stället. På morgonen var vi och shoppade med Pam, jag köpte sportshorts och skjorta och harry potter karkki!!! Ni vet såndäna Bertie Botts Bönor i alla smaker ;)!!! De smakar illa, de smakar påriktigt gräs, peppar osv. På eftermiddagen var jag på ett Rotaryparty som var jätte trevligt!!! Rotary människor är säkert bland de vänligaste människor jag nånsin träffat! Jag åt en massa mat så jag tänker fara på länk efter inlägget för att inte känna mig allt för fet.. Kvällen ska jag avsluta med Sherlock Holmes movie och popcorn!
I morgon far vi antagligen och spela tennis och senare till shoppingcentret, vi skall leta efter homecoming-klänningar! Jag glömde nämna för er att jag var förra lördagen på ett födelsedagsparty, de är annorlunda än finska, jag gillar våra mera.. Vi spelade twister, tydligen ett vanligt partyspel i hela världen!

Xoxo
Emilia


2 kommentarer:

  1. ja ha äti såndäna karkkin dom e ganska roliga :'D :D Mina släktingar från USA hämta såna fö många många år sen o:

    SvaraRadera
  2. haha jooo dom e roliga men äckliga!! :DD

    SvaraRadera