Emiliahelena's

Emiliahelena's

söndag 30 september 2012

Home-coming

Hej alla!
Det har varit en lång och bra vecka. I skolan har vi haft home-coming week så man skulle klä ut sig varje dag och så hände det en massa andra saker. Det som är annorlunda här är att dom flesta faktist klär ut sig inte som i Finland att 1/4 klär ut sig.

Måndag: Old Citizen day - Man skulle klä ut sig som seniorer.


Tisdag: Character-day - Man skulle klä ut sig till en karaktär, jag hade inte riktigt något att sätta på mig hemma så jag tog chansen till godo och klädde mig i min vackra rotary-rock som är full med pinser från andra utbyteselever.

Sandra var mimmi, nina rödluvan och alexandra pirat

Onsdag: Spirit-day - Man skulle klä sig i skolans färger (svart och orange)

Reagan, McKentzie, Sydney, jag & Breana. Vi har på våra band-t-skjortor.

Torsdag: Twin-day - Man skulle klä ut sig till en tvilling tillsammans med någon, tyvärr hade jag inte kamerna med mig den dagen.. Vilket var synd för vi hade PEP-RALLY, alla elever samlades i gympa salen och bandet spelade, cheerleaderna hade en föreställning och de visade årets home-coming king & queen. En pojke dansade också till GUNDAM STYLE som jag har förstått är en poplåt där hemma också :D 

Fredag: Theme-day - Man skulle klä ut sig i årets tema som var grekiska gudar. Jag klädde inte ut mig för det var ett svårt tema men jag såg många som gick med lakan lindade runt sina kroppar.
De äldsta i skolan har också tradition att flickorna klär sig till pojkar och tvärtom så det var kul att se pojkar utklädda till flickor.
Fredagen var också en annorlunda skoldag, efter lunch hade vi en karneval i skolan, var skolans klubbar hade egna stånd var de sålde mat och dryck. Jag sålde icecoffee. På fredag-kväll hade vi home-coming game som bandet spelade på.
Me and my homies, Alex och Ashley.Olika stånd du kan se
Det här är skolans "aula"

Goda icecoffee till salu!

På kvällen hade vi en fotbollsmatch(amerikansk) som bandet spelade på, i pausen träffade jag Nina.

Lördag: Home-coming dance - Dansen började 7 och slutade 11. Före festen var vi med ett gäng hos Sydney och tog foton och åt massor med mat. Själva dansen var inte den bästa dans jag varit till, jag hade väntat mig lite mera. Skolan var fint pyntad men det var ganska dålig musik. Men nu har jag upplevt en home-coming dance :) Jag hade på mig en klänning som jag hade tagit med mig från Finland för att spara pengar. Men när vi har prom på våren skall jag köpa en klänning.
Jag och min hostsyster före vi for iväg.


Jeee! Det var en bra vecka! 
P.s jag fick ett A i mitt matta-prov så jag var stålt ;) (det bästa vitsordet)

Puss&kram


7 kommentarer:

 1. Med vilken organistation for du ? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rotary, om du funderar på att fara i utbyte rekommenderar jag Rotary starkt! det är en mycket bra organisation :)

   Radera
  2. Tack (: när sökte du som utbyteselev. Alltså vilken månad . (:

   Radera
  3. jag sökte i september och var på intervju i oktober :) om du bor i borgå har jag kontaktinformation och kan ge dig mera info, jag hjälper gärna :) adda mej på fb^^

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Alltså dedär e bara för coolt!!;) ps. Du e super vacker!! H. Jesba

  SvaraRadera