Emiliahelena's

Emiliahelena's

tisdag 16 oktober 2012

Stay positive and everything feels easier

Hemma efter en lååååååååååååååång dag! Ni vet känslan efter en lång dag när man äntligen är hemma och lägger sig ner i sängen. Det beskriver min känsla exakt nu.

Min Rotary presentation om Finland gick uber bra. Först hade jag problem att få min powerpoint och fungera så jag fick dra saker ur huvudet medan de andra fixade på den. Men jag kom på bra saker att säga utan min powerpoint så ingen panik där. Jag fick många klappar i ryggen efteråt. Det kändes bra.
Egentligen gillar jag att ge presentationer om jag är säker på mitt ämne. Det är inte trevligt att ge en presentation på franska om man vet att man kommer att vara skit.

Mitt mattaprov gick bra, fick 100% (alla rätt)!! Stålt. Hissa provet har jag ännu inte fått ut men tror det gick okej.

Jag missade halva skoldagen med rotarymötet och när jag kom tillbaka hade jag samhällslära och jag har aldrig skrattat lika mycket på en lektion som idag. Pojkarna här kan vara sådana idioter. Vi skulle hitta på en egen stat med lagar och dess resurser och efter det skulle vi presentera det.
Pojkarnas svar var asroliga! I Finland skulle de säkert bli underkända men här får man lättare bra vitsord så.. Jag kan inte riktigt få in er i stämningen så min point var att jag hade en rolig timme :p

Efter skolan hade jag bandträning nr 1 och nr 2. Kom hem 9 och åt middag och nu vill jag sova.
Vi har en extra dag imorgon i skolan så det torde inte vara en så tung dag.

Ha en bra onsdag:-)

Jag vet inte vad som är pop där i Finland, men den här sången spelas hela tiden i radion.
Den e helt hyvä:)

2 kommentarer:

  1. Grattis, härligt att din skola går bra.
    -Laila-

    SvaraRadera
  2. Tack Laila! :) Hälsa Ellen!

    SvaraRadera