Emiliahelena's

Emiliahelena's

söndag 18 november 2012

Iheartweekends

Det här veckoslutet har varit jätte trevligt! Efter skolan på fredag körde min hostmamma mig till Orange City som är ca 40 minuter från min stad. Där spenderade jag mitt veckoslut med 4 underbara flickor. Fast jag inte känner dem så jätte bra känns de som att de är min familj. Vi sitter alla i samma båt, vi är utbyteselever. Vi har samma erfarenheter och talar om våra olika upplevelser. Det är fantastiskt att se hur snabbt man kan bli goda vänner med människor som är i samma livssituation som man själv, love it.

Vi gjorde inte så hemskt mycket; åt mat, spelade gitarr, chillade, åkte till parken, blev fotade av lokaltidningen, gick på bio och såg några andra filmer.

Vi såg den nya Twilight filmen, jag måste erkänna att jag faktist gillade den. Jag är inte ett stort fan av Twilight, det är nu bara filmer som jag tycker hör till att man har sett. Den här filmen var den bästa av dem alla. 
Vi såg på Mean girls igår kväll och herre jestas, jag har sett den filmen 15 gånger men nu märkte jag alla detaljer i filmen, så där är amerikanska flickor i verkligheten! Det är egentligen en mycket bra film!
Det är en jätte ljus bild men dehär djuren kallas för "manatee." De ser ut som en blandning av delfin/val. Där fanns alligatorer också.


Lena från Tyskland, Dora från Ungern, Sam från Equador och Dasha från Ryssland.


Vacker park, eller hur?


Familjens hund, jag tyckte det var en rolig ställning den gillade att sova i.P.s mina bullar som jag nämnde i förra inlägget blev inte goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar