Emiliahelena's

Emiliahelena's

söndag 11 november 2012

Livet ler

Hejsan,

Det var ett par dagar sedan. Det har hänt så många ljuvliga saker jag vill berätta om.
På fredag spelade vi med bandet den sista fotbollsmatchen. Säsongen är över nu, vilket är synd! jag har mycket mera fritid nu efter skolan utan träningar. Jag skall hitta på något annat men jag vet inte ännu riktigt vad. Efter spelet gick vi till en typisk amerikansk hamburgarbar, OMG, jag åt världens godaste burgare!

På lördag upplevde jag en av de lyckligaste stunderna jag har haft här. Jag steg upp 7 på morgonen, vilket var mycket svårt men så värt det. Jag, Reagan och Mackentzie körde ner till stranden och deltog i ett 5K for runaways. Alltså det var ett miniminimarathon eller vad jag skall kalla det, ca 60 personer deltog. Det var 5 km och jag sprang det på 33 minuter, men jag gjorde det inte för att vara snabb utan njuta av att länka på stranden, en av mina drömmar! Det var ljuvligt, solen sken och det var skönt väder eftersom det var tidigt på morgonen. Det var bara så vackert! Loppet var ett välgörenhetslopp för ett hem vart människor som har rymt hemifrån kan fara till. Efter loppet stod jag på stranden med fötterna i vattnet och kände hur vågorna skölde över mina fötter. Den stunden var en av de stunderna som man bara älskar livet!
Efter loppet for jag och Sandra till "the Fleamarket" som är ett stor marketplace som säljer allt man kan tänka sig! Det var en jätte trevlig upplevelse! Man kan lätt slösa en hel dag där!
Efter att jag inte trodde att min dag kunde bli bättre for jag och min hostmamma och hennes syster till "the Fair". Jag förstod inte vad det var men följde glatt med. Det var ett amerikanskt tivoli! Det var såååå awesome! Det såg helt ut som på tv! För er som såg på O.C, likadant som Marissa och Ryan var i första säsongen. Jag såg ett animalrace med grisar,gåsar och getter mm. Jag åt en fried Milkyway, ni kan inte ens förstå hur gott det var! Men det var helt hemskt att se hur ohälosam mat de sålde där! Precis allt var fräst i fett! Men det var en fantastisk kväll och dag! En av dom bästa härtills! Jag var så arg på mig själv att jag inte hade kameran med mig, tyvärr! :(

Idag har jag varit i kyrkan och spelat ultimate frisbee.
Idag kallade min hostmamma mig för sin dotter, jag blev överlycklig!

Imorgon är vi lediga här för de firar veteran-dagen och hyllar alla som varit i arme'n.
Jag klagar inte över en ledig skoldag! Vi skall ut på en cykelutfärd.

Jag vill säga grattis till alla er i Bogy som fick halvabogy bullen!!

GRATTIS PAPPA PÅ FARSDAGEN!! DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA FÖR MIG OCH JAG SAKNAR DEJ<3

2 kommentarer:

 1. Tack min dotter, saknar ochså mycket dej. Men det är trevligt att läsa om alla de fina saker du får uppleva på din resa. Tack ochså för födlarkortet, som inte ennu hunnit fram. Men jag vet att vänta på det :)
  Vi e altså på väg dit i början på mars, men har inte ennu bestellt flyg. Återkommer till det...
  Här har vi en varmare höstvecka med möjligen inget slask. Sesongen här på donet börjar lungna och jag hinner småningom lite ut i friska luften. Nu lite förkyld, så väntar lite med cyklandet...
  Jätte Kram! Papi.

  SvaraRadera
 2. Pappa, kortet borde ha kommit för en vecka sedan, jag är rädd att posten har tappat bort det..
  Ser fram emot att ni kommer! Spara pengar, jag vill simma med delfiner :D
  Kiva och höra från dig! Du borde installer skype, det är gratis!
  Krya på dig och ha det jätte bra. Stor kram från E

  SvaraRadera