Emiliahelena's

Emiliahelena's

måndag 9 maj 2016

Sommarlov

Mitt i allt har jag sommarlov. Den senaste månaden har dagarna var jätte långa och fullspäckade, vilket kanske också har märkts i min bloggaktivitet.. Anyways, jag är tillbaka i Borgå nu, jag ska börja sommarjobba på Kårkulla nästa vecka.

Jag kan inte förstå att det redan har gått ett år av mina universitetsstudier! Jag har hunnit med så mycket att jag inte har hunnit pausa och funderat på vad jag egentligen har gjort och lärt mig. Det här året har varit så bra och lärorikt på många sätt. Jag satt och funderade om jag har lärt mig mera under det här året eller Florida utbytesåret och måste kanske säga att det här året vinner. Flyttat bort hemifrån, hyrt en egen lägenhet, träffat nya vänner, lärt mig ett nytt skolsystem, valt huvudämne, lärt mig mera om föreningsliv, skrivit x antal essäer, fått 80 studiepoäng, fått långdistansförhållande att fungera, varit med i kårval, lärt mig hur NN styrelsen fungerar och mycket, mycket mera.

Vad har jag inte hunnit med? Jo motionera.. men jag ska åtgärda saken nu på sommaren då jag har mera tid. En annan sak som också har blivit och lida av skolarbete, föreningsarbete och pojkvän är nog mitt andra sociala liv. Jag har inte hunnit socialisera mig lika mycket som jag skulle ha velat och det harmar ganska mycket även om jag inte skulle vilja ta bort något jobb som jag har gjort. En dag fick jag ett meddelande på whatsapp från en gammal vän att en stor förändring hade skett i hennes liv, jag blev helt paff för jag hade inte ens hunnit höra om processen före över huvudtaget. Jag ber om ursäkt till mina vänner som känner att jag inte har haft tid för dem. Men mottot You can't have it all passar ganska bra in här för mig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar