Emiliahelena's

Emiliahelena's

tisdag 20 december 2016

Året som gick

Hej,

Först vill jag tacka alla som läst och delat mitt förra blogginlägg, jag kunde aldrig tänka mig att det skulle läsas av 3000 personer. Helt tydligt är användningen av svenska ett viktigt ämne som vi borde tänka på. Det är också fantastiskt/skrämmande hur snabbt nyheter kan spridas på social media.

Idag tänkte jag skriva om året som har gått, vart tog det vägen? Förra julen känns som igår. Man brukar väl säga att tiden går snabbt då man har roligt och roligt har det minsann varit. Fast bråttom.

Våren gick till att välja huvudämne och biämne vid ÅA, jag valde offentlig förvaltning med företagsekonomi som biämne. Våren gick också till att lära mig hur Nyländska Nationen och min nya styrelse fungerade. Jag har varit ordförande det här året. NN fyllde 80 år och i mars hade vi en stor jubileums årsfest, den är en av mina bästa minnen det här året.
Styrelsebyte i januari
Nyländska Nationens styrelse 2016 + Sofia

I en kurs jobbade vi med kampanjen ÅAkärlek- Det var skoj!

Styssen besökte vår vänförening i Schweiz i februari

Regeringen svek och valde att skära i studiestödet och vi demonstrerade. 

Välkomsttalet på årsfesten, smått nervöst


Sommaren spenderade jag i Borgå och jobbade på Kårkulla. Jag tyckte om mitt jobb och det var roligt att spendera mycket tid med familjen och Borgå-vännerna igen. Jag och min pojkvän var också på resa till Rom i augusti.
Inte min bild men super fin eller vad?Efter sommaren kom den tuffa hösten med studier och NN arbete. Gulishösten var speciellt viktig, då man skulle få de nya studerandena att komma med i NN. Vi besökte också våra vännationer i Lund och Uppsala.
I Lund hamnade stysseflickorna i DAM-tidningen, det var skoj! Det var några av sakerna som hände under året, det har varit ett jätte händelserikt och lärorikt år! Igår skrev jag den sista tenten i redovisning och nu tar jag ett välförtjänat jullov.  TACK 2016!

Ha ett bra jullov och GOD JUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar