Emiliahelena's

Emiliahelena's

torsdag 20 april 2017

Summerplans

Som nämnt i det tidigare inlägget ska det här bli den bästa sommaren. Jag är en planerare så jag har redan planerat en stor del av sommaren. Jag har mycket att se fram emot den här sommaren och vill dela med mig av mina planer ifall någon kan få egna sommaridéer från dem. Första gången i mitt liv har jag lediga veckoslut under sommaren och vet redan nu när jag har ledigt, så tänker ta ut allt av det!

I juni ska vi fira Marks brors studentdimission och midsommar. Igår beställde vi med Mark en miniresa till Umeå. Jag har hört mycket om Wasaline som åker över och nu vill jag passa på att stryka över en till stad av mina städer som jag vill besöka. 

I juli händer det roooliga saker, vi ska ordna lågstadieklassträff, jag ska delta i min första festival och jag ska till Åbo för att se på Tall Ships Races.

I augusti hinner jag ha lite ledigt från jobbet och vi har bokat en resa till Ammoudia i Grekland. Länge sedan jag var på strandsemester. Ser verkligen fram emot det! 

Utöver de här evenemangen, hoppas jag att jag hinner se på Lurens sommarteater, delta i Borgås Popkalas, hinna vara på landet och bara vila ut för att sen på hösten börja skriva kandidatavhandling. 

Det här veckoslutet spenderar jag i Pellinge som vuxenledare på ett barnläger, ska bli skoj, det var ett tag sen senast.  

Ha ett bra veckoslut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar