Emiliahelena's

Emiliahelena's

torsdag 9 november 2017

Tacksamt att se resultat

Igår avslutades ett projekt som jag har varit med och arbetat på sedan maj. Jag var kårvalskoordinator och jobbade tillsammans med ÅAS valnämnd för Åbo Akademis studentkårs kårval 2017. Igår blev valet färdigt! Tack till alla som röstade! Vi lyckades att höja valdeltagandet från 24,9% till 32,04% och efter att ha jobbat länge med en sak är man mycket glad då man ser resultatet efteråt! Jag skrev en artikel på Linkedin om hur vi lyckades höja valdeltagandet, den kan du läsa här.  Med höga mål kommer man långt har jag lärt mig av detta val. 
2017 svar: 32,04%.


Nästa projekt är Slush Helsinki den 30.11-1.12 där jag ska vara volontär! Så kul att äntligen få vara med på Business-tech start-up festivalen. Ingen mindre än Al Gore ger öppningstalet. Tagga!

1 kommentar:

  1. Behöver du ett brådskande lån för att starta företag, skuldlån? köpa en bil eller ett hus? Om ja, oroa dig inte mer, För vi erbjuder alla typer av lån till en låg och överkomlig ränta på 2,5% utan säkerhet och utan kreditkontroll. Kom tillbaka till oss om du behöver ett lån, vänligen maila mig nu via: (kw007042@gmail.com) .

    SvaraRadera